In our faces.

Borjar med att citera min van Elenor i forra inlagget: "Imon dar vi en nattbuss withsundays for seglingg 3 dagar! helt sjukt dar. GOOGLA!!! withsundays island..mohahaha dar ar vi! hoppas ni har kallt hemma."

Naja, det dar fick vi nog ata upp ganska snart. Pa fredagskvallen fick vi reda pa att en vecka av cykloner var pa vag in over Queensland och norra ostkusten. Hela var resrutt kom att hotas av det daliga vadret. Under hela fredagskvallen och lordagen kom var forsta resedepression. Drommen holl pa att ga i kras. Vi bestamde oss for att andra resrutt, ringde tusentals samtal och fick reda pa att vi skulle bli aterbetalningsskyldiga ifall baten avgick. Detta visste de dock inte forrans pa morgonen. De ville alltsa att vi skulle aka upp ca 80 mil for att eventuellt satta oss i en segelbat som skulle segla over cykloniserat(ar det ett ord?) vatten.

Efter noga overvagande och mycket trostatande bestamde vi oss for att andra resrutt och riskera vara 2000 kronor. Pa sondagsmorgonen kom det forlosande telefonsamtalen om att baten inte hade avgatt. Vi kande oss lite som ett gang raketforskare som hade tagit helt ratt beslut och sparat cirkus 3500 kr(+flygbiljett) 

Istallet styre vi Koosan mot Noosa, en liten pittoresk stad norr om Brisbane. Vi bor ganska billigt har och delar run med 15 pers. Pafrestande faktiskt, speciellt nar halften av ganget ar freaks. Det finns ett par av nagot slag(kompisar, lovers, syskon??) som ar precis som de laskiga tvillingarna Rex och Lexie i Vara basta ar som Stefano har importerat fran en annan planet. Sjukt obehagliga. Emmab vaknade inatt av att Rex (killen som ar snygg om han inte varit ett frek) satt och stirrade pa henne.

Ikvall anlander elles resepojkvan och hans brittiska vanner till Noosa. Planen for kvallen ar att kopa lite take away till en fin liten park som ligger precis intill Noosa river och bara embracea nuet.
Vi stannar i Noosa i tva natter till, sen drar vi till Surfers Paradise. Snart har vi bara en vecka kvar i Aussie, lite sjukt.

Det var vad jag hade att fortalja for tillfallet. Kande att jag fick leverera ett vettigt inlagg for en gangs skull istallet for en massa gossip. Det ar ju trots allt Elles omrade. hihi. Vill aven svara pa halsningen fran "oss i lindome": Tack for Grattis och kul att ni laser bloggen era gamlingar ;) Kramar fran Mickisen


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej!

Även jag måste gratta dig i efterskott, Mikka! Grattis! Skönt att ni tog rätt beslut. Hörde på radion om ovädret i Australien och blev ju lite orolig. Jag hoppas det blir trevligt nu när Elles resekille och kompisar kommer i alla fall och att ni får det bra i Surfers Paradise. Sköt om er väl allihop! Kramar mamma Lena

2011-02-02 @ 17:16:18
Postat av: Elle

vi tag saaaa ratt beslut! kanns valdigt gott faktiskt :) ja, det finns nagra oroliga paron hemma har vi hort. det va ett valdigt trevligt att dom hit faktiskt. just lovely! googla surfers paradise, det galler dig ocksa solalskaren (min moster) som alskar att googla. ser sjukt fint ut! kram kram

2011-02-04 @ 08:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0