Batwoman

Hejsan hoppsan alla trogna och otrogna lasare! Emma J vid tangenterna.

Nagot som inte namnts ar att innan vi akte till Gili akte jag o Jennifer pa utflykt. Vi besokte tva olika tempel som hette Uluwatu tempel och Tanah Lot (jattevackra!), samt en "monkeypark". Det var nog monkeyparken som gjorde det storsta intrycket pa oss eftersom vi blev ett med djuren. Med aporna, kanske ni tanker da, men icke! Vi holl i tva av de varsta djuren man kan tanka sig. De ackligaste, vidrigaste varelserna pa denna jord..... FLADDERMOSS OCH EN ORM!!!! Jennifer tog forsta steget o holl i fladdermusen forst (efter att ha fragat 100ggr om det va sakert att den inte skulle bita henne). Efter att ha sett denna kvinna vara sa modig kunde ju inte jag banga, sa aven jag fick leka Batwoman med Becky (fladdermusens namn). Efter detta blev vi erbjudna att bli omslingrad av en gigantisk orm. Hur skulle vi kunna tacka nej till det? Jag, som for ovrigt fick halla huvudet, fruktade for mitt liv i vad som kandes som en evighet, men det var anda lite frackt.

I tisdags bar det med bat ivag till Gili, och det ar dar vi befinner oss nu. Har har dom inte uppfunnit varken bilar eller gatubelysning, sa det ar cykel samt ficklampa som galler (tack for presenten Viktor!). Det ar valdigt skont utan all trafik, gott att slippa 10 fragor/meter om man vill ha transport.

Nar vi gick i land pa Gili va det dags att hitta boende. Vi tittade pa en del, men inget funkade for oss. Varma o svettiga gick vi bedrovade runt och det va inte langt ifran att vi gav upp nar vi stotte pa en kille som sa att han hade ett billigt rum till oss. OCH om vi bodde dar skulle vi fa traffa tva svenska killar. Vi nappa direkt. Mycket tveksamma (eftersom vi redan hade tittat pa nagra "jattebra billiga rum") foljde vi med honom, och det visade sig att dessa rum var helt ok! Vi betalar 50000(ca35:-)/natt/person och da ar det inklusive frukost. Inte illa. Hotellet bestar av tre rum, varav vi bor i tva av dom. I det tredje bor som lovat tva trevliga svenska killar.

Igar hyrde vi cyklar o trampade runt hela on, mycket mysigt! Pa kvallen at vi en utsokt maltid och efter det va det dags for lite party. Emma B o Elle stannade hemma o kurerade sig, medans jag, Micka o Jennifer gick ut o kollade laget. Pa Gili ar det mer chill-party, vilket ar valdigt trevligt! Pa stallet traffade vi manga trevliga manniskor, varav tva argentinare som envisades med att tvangskramas hela tiden. De havdade att det va sa man gjorde i deras kultur eftersom de ar ett sa passionerat folk. Vi blev aven inbjudna att bo hos dem om vi ville aka till Argentina.

Idag har vi bara legat pa stranden o chillat. Vadret ar inte det basta, men inte heller samst sa det funkar. Micka och Jennifer ska ivag pa yoga, och Emma B o Elle letar billiga shorts. Ikvall ska vi ev ga pa bio. En hard dag med andra ord!

Det va allt for denna gang! Simma lugnt gott folk

Kommentarer
Postat av: Lena

Hola!

Ja, det var bycket modigt av er att hålla både fladdermus och orm. Jag tycker ni ser ut att njuta av stunden på fotot:) Härligt att ta sig runt med cyckel! Är ön stor? Jag hoppas ni får bättre väder så ni kan fortsätta njuta. Här är det verkligen svinkallt!

Må så gott alla!

Kramar från mamma Lena

2011-02-24 @ 12:56:14
Postat av: Marianne

Hej på Er,

Det låter som ni har tuffa dagar l, sol, bad och ev. bio är ju jobbiga aktiviteter. Kul att ni ger er ut på olika utflykter, ni måste se himla mycket spännande och annorlunda saker. Här hemma hoppar Fredrik runt på gips, men annars är det bra förutom kylan. Kram från Marianne och Fredrik

2011-02-24 @ 18:39:54
Postat av: lovisa

ha en fin dag!

2011-02-24 @ 18:49:58
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Siolia

Härliga bilder du lagt upp!! :) Nu längtar jag verkligen efter sol, jag åker till senegal den 6:e så jag behöver inte vänta så länge som till våren :D

2011-02-24 @ 18:58:52
URL: http://siolia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0