Thailand next

Da var det dags att packa vaskan igen. Att packa vaskan ar det trakigaste med att resa, ryser av obehag vid blotta tanken. Men det maste goras. De sista dagarna har i Kuta har vi bara chillat och haft det bra. Forutom en forlorad planbok (inte elle, utan den som ar nast mest tappa-bortbenagen) och magsjuka pa tva hall (Jennifer & Emmab) har det varit underbara sista dagar med gott kak, kall cola, AC, pool och roliga utgangar.

Har ar som utlovat nagra bilder fran Gili, varldens skonaste stalle.








Nasta gang hors vi fran Thailand, galenskap. Och fortsatt kommentera ni som gor det (Lena, Carina Godorn, Carina Lapanta), tro det eller ej men det ar skitkul att hora vad som foresgar hemma. Hur gick vasaloppet Lena?

Nej nu ar det dags att krypa ner i sangen. Alskar varat rum som vi har nu. Fran att bo pa gili med kackerlackor till att ha AC och rena lakan.. kanner oss som prinsessor har.

Vi hors om nagra dagar! So long :)


Kommentarer
Postat av: Carina La Paranta

Så nu bär det iväg till sista anhalten Thailand, hoppas ni får det lika bra där som ni haft på de andra ställena. Plånboken kanske poppar upp såsom Elles pass gjorde, det börjar bli lite mildare här hemma. Janne La Phuma sticker till Espana på ons för en vecka, wasaloppet går alltid första söndagen i Mars så resultet får ni nästa vecka. Ta väl vara på er hälsar C La P o Lilla Jan :)

2011-02-28 @ 17:39:44
Postat av: Lena

Hallå alla prinsessor! Vilka härliga bilder. Skönt att njuta och softa lite också. Jag hoppas plånbok kommer tillrätta och magarna slutar krångla.

Ja, tjejVasan gick bra trots att det var lite för varmt för bästa skidföre. Jag lyckades ta mig runt de 3 milen på 3.40 och det får man ju vara nöjd med:=)Jag slog förra årets tid med en timme! Kanske beror på att jag inte ramlade och inte svarade på alla sms som kom under loppets gång? Framför allt unnade jag mig lite ryggmassage efteråt och det var helt ljuvligt! Nu får jag börja med fotbollsträning i stället för snart blir det korpfotboll igen. Tack för vykort Ems! Det kom igår. Synd att stranden i Kuta inte var så vacker i verkligheten som på kort.

Vi önskar er en underbar vistelse i Thailand och håller utsikt efter ert nästa inlägg.

Sköt om er väl alla!

Kram från mamma Lena och grabbarna grus

2011-03-01 @ 12:49:44
Postat av: Annelie

Hej alla tjejer.

Här kommer ett inlägg från Shanghai.

Här är svinkallt och vi har bara sommarkläder med

oss....Fryser så fort man sätter näsan utan för

hhotellrumet. Kallt överallt. Nu är det 0 grader fförra veckan var det 25!!

Desto bättre har ni det hoppas jag. Passa på att

njuta av värme och sol. Håll i Era pengar och kort

och blir ni bestulna ska polisanmälan göras på plats

där brottet hände......



Hoppas alla är friska och krya.Berätta på bloggen

lite mer om Thailand och var ni tänker göra.



Jag åker till varmare ställe på lördag nämligen till

Delhi ska bli skönt med 25 grader.



Kram på Er alla skönt om er och ta vara på era

grejor. (typ pass, plånböcker, kort, kontanter mm ) Hälsningar Annelie och thomas hälsar nog också

2011-03-02 @ 16:07:57
URL: http://medenrytgga.blogg.se/
Postat av: micka

OJOJOJ Lena, riktigt grymt med en timmes forbattring! GRATTIS far man val lov att saga till en sadan prestation. Och vad kul att mamma Annelie har anslutit sig till kommentarsganget :) Och tack for alla tips! Vi vet att man ska halla i sina planbocker och pass, vi ar bara inte sa bra pa att tillampa kunskapen i praktiken. Men vi ska forsoka nu sista manaden. Kramar pa er alla

2011-03-03 @ 09:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0