Hej igen kara lasare!

Det ar Jennifer som skriver igen, fick lite daligt samvete for den futtiga infon i det forra mailet. Kanner mig redan som en sann bloggerska! Nu ar alla pa plats i Hervey Bay dar vi ska tillbringa natten for att tidigt imorgon aka i en storre grupp till Fraser Island som ar varldens storsta sand-o!! Det finns vilda dingos pa on (tankte att alla oroliga paron ville veta) som man far passa sig for. Boendet pa on kommer minst sagt vara primitivt; vi kommer att sova i talt pa liggunderlag och det kommer inte finnas nagra eluttag eller nagonting och ingen sandning sa det ar onodigt att forsoka fa tag pa oss nu dessa tre dagarna framover. Micka och Elle kommer daremot kunna kora bil pa on i max 60 km/h sa det ska bli skoj. Vi andra under 21 far tyvarr inte kora bil. Vi kommer att behova laga var egen mat pa campet med sanna dar camping-kok sa vi har fatt bestalla kott fran "the butcher" att ta med som vi ska grilla.

Gardagen, sista kvallen i Byron, spenderades med middag pa Cheeky monkeys for 5 dollar och da ingick en drink (ca 35 spann = budgetvanligt), dock var detta bara for VIP-gaster som vi lyckligtvis var. Sedan gick alla i ganget till Hanna och Lisa for att fira deras fodelsedag forutom jag for jag kande mig sjuk, och kanner mig fortfarande lite sjuk. Lite trist men det gar over! Nar jag kom tillbaka till hostellet tog brassarna i mitt, Emma, och Emmas rum hand om mig och hamtade vatten osv, dom var sa himla trevliga!

Idag har vi akt buss i 9 timmar, det gick forvanansvart smartfritt aven om det inte fanns toalett pa bussen(!) Vi gjorde ett stopp som tur var. Jag och Emma drog slutsatsen att alla australiensiska busschaufforer ar tjocka, for vi sag typ 3 st. Det var en bra slutsats tycker jag! Hostelet vi bor pa nu ar ratt mysigt och det finns till och med pool pa omradet, det ar lyx for oss!

Bra regel under resan: Love and leave!

That's it for now! Vi kommer uppdatera nar vi ar tillbaka pa fastlandet!
WE LOVE AUSTRALIA!

Kommentarer
Postat av: Cin

Kolla in strumporna på busschaufförerna :-). Alla kanske inte är tjocka men alla jag sett har låååånga strumpor.

2011-01-25 @ 14:14:07
Postat av: Lena

Jag hoppas ni får det bra på ön och klarar er undan dingos och andra otäckheter! Det blir väl spännande med lite campingliv och hemlagat!

Ha det!

Kram Lena

2011-01-25 @ 19:49:07
Postat av: ankan

mer bilder..up close..brännan;)

2011-01-25 @ 22:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0