Full moon, hotellrum & avsaknad av schtekarna

Hej pa er!
Jag gor ett forsok att halla bloggen vid liv. Mina medresenarer verkar inte bry sig om denna arma blogg langre sa ni lasare far halla tillgodo med mig, Micka, som vanligt.

Har kommer en tillbakablick fran den senaste tiden:

Det var med stor sorg och saknar vi lamnade Koh Samui dar vi funnit vara "vanner" Stockholmarna (Smeknamn:Gravid, gultrojan och snall). Nasta destination var Koh pangan dar det omtalade full moon partyt skulle aga rum. Farden dit var lite av ett aventyr da det blaste upp till storm nar vi satt pa baten. Dyrblota och nagat skarrade anlande vi till slut till Koh Pangang, the big party island.

Och ack vad vacker on var med hoga bergstoppar och djupa dalar. Okej nu ljog jag. Vi sag ingenting av on utan spenderade 2 dagar pa vart hotellrum, dels pa grund av regn och dels pa grund av trotthet samt bakfylla. Tur att hotellrummet var fint allafall.
Den sista dagen sag vi dock lite av hotellets pool och strand. Vi utforskade till och med vagen till en liten affar for att kopa en volleyboll som vi lekte med resten av dagen. Riktigt soft dag. Aven solen tittade fram lite da och da.

Full moon partyt.. Ja vad ska man saga. 20-30 tusen ungdomar pa en och samma strand, livsfarliga buckets och eldlimbo. Inget att leka med. Men vi alla ar vid liv och mar bra. Jag tror vi alla kan halla med om att "forfesten" pa stranden dagen innan var roligare for da kunde man allafall veva lite. Att festa som packade sillar ar inte riktigt var melodi faktiskt. Karin och Brian traffade otroligt nog pa sjalvaste GRAVID och SNALL pa full moon partyt. Vi andra blev ytterst besvikna att turen inte var pa var sida. Ett aterforenande med dem hade definitivt forgyllt vistelsen pa Koh Pangang.

Var plan var egentligen att aka vidare norrut pa ostsidan for att besoka Koh Tao. Andrade planer igen. Da depressionen hos samtliga resenarer ar nara pga utebliven sol, bestamde vi oss for att hanga med Jannica och ganget till phuket den sista veckan. Om det inte ar sol har har vi bestamt oss att uppsoka solarie. Pa riktigt. Vi ar vitare an nar vi kom kanns det som.

Hit till Phuket kom vi runt 7 snaret. De hade sagt till oss att vi skulle vara framme vid halv 3.. nedrans lurerier.
Till var stora lycka hittade vi en svensk resturang vid namn V75. Alla blev helt saliga nar vi sag vad menyn hade att erbjuda. Jag, Jannica, Elle, Emmab och Linn unnade oss en trerattersmiddag med skagenrora, kott och desert. Njutningen var bortom alla granser. Mat ar ett aterkommade samtalsamne i var resgrupp.

Nej nu sa, laggdags. Imorgon ska vi upp i ottan for att sluka all sol vi nansin kan. Efter var monstermiddag idag kommer frulle knappast behovas.

Jag ska forsoka tvinga nagan av de andra resenarerna att uppdatera bloggen nagon gang innan vi atervander till Sverige. Det hade val varit kul. Jaja, dags att stanga av, hoppa i sang och valdgasta stranden imon. PUSSHEJ

Kommentarer
Postat av: Marita ( Moster)

Hallå hallå girls.....



Tack Mikka för att du håller bloggen vid liv....lika kul varje gång att läsa om er.... men två frågor vad är buckets och eldlimbo.?



Låter inte så himla kul att trängas med så många andra människor....



Sola men var rädda om er, snart kommer ni ju hem till Sverige och här börjar våren komma mera och mera, många kramar Marita

Postat av: EmmaB

Buckets ar en liten spann med alkohol och eldlimbo ar limbo med eld pa =D haha!

Hanger du med?

2011-03-22 @ 12:43:09
Postat av: kristina

Hejsan!

Hoppas ni får en soooooolig och roooooooolig sista vecka.

Här skiner vårsolen. Och det går att dricka kaffe utmed husväggen på balkongen.

Kram Kristina

2011-03-22 @ 20:50:57
Postat av: kristina

Hejsan!

Hoppas ni får en soooooolig och rooooooolig sista vecka.

Här hemma skiner vårsolen. Och det går att dricka kaffe utmed husväggen.

Kram Kristina

2011-03-22 @ 21:00:27
Postat av: micka

Later underbart med varsol och kaffe! Har nere har vi ytterligare en dag med osregn sa jag ska ga in och leta jobb pa arbetsformedligen, vilket skamt. Men nat far man ju gora med tiden.!! Vi ses snart allehop

2011-03-23 @ 09:00:50
Postat av: Majkan

Carina, jag skall gora dig lycklig tills ditt lilla neger barn kommer hem, hon o robert har startat nagot laskigt forhallande har nere. Smorjer in varandra i kokosolja och forsvinner ivag sent pa natten ihop. Lite konstigt ar det allt, men jag tror iallfall att du o mamma lena blir glada!

Hoppas ni mar bra! Kram

2011-03-27 @ 10:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0