Rapportering fran Koh Lanta

SKepp och hojj!
Vi ber om ursakt for dalig uppdatering de senaste dagarna.
Eftersom Elle uppfann att man kunde gora tjocka bokstaver som rubrik sa tankte jag ga i hennes fotspar och skriva detta inlagg i form av en punktlista. Here we gooo. Handelserna ar i kronologisk ordning.

Sen sist vi hordes har alltsa foljande saker hant:

Ett langsamt farval
Det var med tarar och sentimentalitet vi vinkade av vara ex-medresenarer Emma och Jeffe. Efter 2 manaders intensivt umgange med dom tva stollarna uppstod redan vid taxiresan fran hotellet, en stor tomhet i barmen. Kanns helt knasigt att vara 3 nu, det kanns som att vi vantar pa att Emma och Jeffe hela tiden men dom kommer ju aldrig.. ack ack..

Krabi, aonang
Efter avvinket styrde resterande resenarer kosan mot Krabi. (Som jag och Emmab fram tills idag trodde var en o) Dar bodde vi for ca 80 kr om natten pa ett helt okej hotell. Vi replaceade aven tomheten av Emma och Jeffe genom att hanga med tva goa lindomegrabbs vid namn Nicke Oscander och Brian. Med dom drog vi till James Bond Island, en ganska lame dagsutflykt som mest bestod av att fardas mellan stoppen som varade i 20-30 minuter. Vi fick dock bada i ett vattenfall och mata apor sa det var anda vart det. En iakttagelse vi kvinnor har gjort ar att alla man i Thailand har SPEEDOS pa sig. Inte okej. Hur fan kan deras fruar, barn, bekanta, what ever tolerera det???? Pa James Bond on kryllade det av man iforda blott speedos och en T-shirt. uuuh, ryser nar jag skriver detta. Fruktansvard syn.

Forutom utflykten har vi mest glassat runt och haft det bra. Pa kvallarna har vi hangt pa "coconut bar" dar dom korde livemusik och fire showes varje dag. En av eldslukarna var skitsnygg sa vi satt och dragglade over honom hela tiden. Det blev lite antiklimax nar han sedan borjade ragga pa Brian och placerade en ros varsamt bakom Brians ora. Gulligt men aven lite waste av snygg kille.  Naval..

Koh Lanta
I skrivande stund befinner vi pa On Koh Lanta(for det ar val en o??). Hit arrivade vi runt 1-2snaret idag, helt utmattade efter en lang gardag pa coccosnotsbaren. Har bor vi i en jattesot bungalo men har aterigen rakat ut for ett tuppbo utanfor huset. Mycket frustrerande.
 For en stund sedan anlande aven Jannica och ganget hit. Efter att ha haft ett uppehall sen Bali kanns det jatteroligt att traffa flickebarnen igen.
Nej jag ska faktiskt inte bli langrandig idag. Vi hors snart igen kramar fran Mickis!!(Dom andra sager ocksa hej)


Nedan foljer, ratt manga bilder faktiskt, fran olika tillfallen. ENJOY!


 FRAMME

 Gummidack pa G


 Sa va vi 3..

 Livsfarligt

 Sta-toa mmmmmmm

 Innan Similan

 Bangkoks urval

 MBK

 Snorkling pa similan

 Utflykt james bond Island

 Birken pa altan i Phuket

 Mickis med ett gigantiskt blad

 Similan

 Poser i vattnet pa Similan

 Snygggggg eld-show-man (som stotte pa Brian)

 Buckets..

 bussvantan i Bangkok tiiidigt

 James Bond Island


 en glad gummidackare

 klock-shopping i Bangkok

 Hotell pa phuket! as nice

 Bangkok party

 Phuket hotell

 Sushi kvinnan

 


Kommentarer
Postat av: kristina

Hej tjejer!

Tack för alla fantastiska bilder och inlägg.

Jag följer er spännande resa med stort intresse.

Kram Kristina

2011-03-12 @ 09:54:12
Postat av: micka

Vad kul att hora!! Hopppas allt ar bra pa Dalavagen :) Kramar

2011-03-12 @ 14:00:26
Postat av: Lena

Hallå tjejer!

Som jag längtat efter att höra ifrån er igen! Tack för alla fina bilder! Ni ser verkligen ut att ha det härligt! Kul att ni träffat Oscander oxå.

Det var med stor glädje som Erik, Carina och jag hämtade två solbrända tjejer på Landvetter i torsdags. Resan hade gått fort eftersom de hade sovit mycket och det var mycket uppskattat med lite svensk mat igen. No nuts.

Emma har haft fullt upp med skönhetsvård inför dagens bröllop. Jag har bett henne ta med autografblocket:)

Vädret i Lindome i dag är ingen höjdare. Här är det mulet och snöblandat regn så vi får vänta lite med våren ett tag till.

Ha det fortsatt bra!

På återhörande.

Grannen Lena

2011-03-12 @ 14:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0